Over Catharina

Catharina de Vries is opgeleid aan de Vakschool voor Edelsmeden en Fijne Techniek te Schoonhoven. Na het afronden van de opleiding heeft zij bij diverse toonaangevende bedrijven in de branche gewerkt en een aantal jaren cursus gegeven. Vanaf 2009 is zij in haar atelier aan huis werkzaam als zelfstandig goud- en zilversmid. Met passie en liefde worden alle sieraden met de hand vervaardigd. Zij verwerkt graag natuurlijke edelstenen in haar sieraden, bij voorkeur bijzondere slijpvormen of kralensnoeren. Haar werkgebied omvat tevens ruimtelijke objecten, zoals de Triedobjecten, een delicaat lijnenspel tussen zilver, licht en schaduw. Het zoeken naar balans in vorm en spontaniteit staat hierbij centraal.

  • Nu ook cadeaubonnen!

    Nu ook cadeaubonnen!

    Feestelijk ingepakt, dus leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! De bonnen kunnen worden ingewisseld voor een nieuw sieraad uit de collectie van catharinadevriessieradenenobjecten...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.