Ringen

De bekendste ring  van Catharina de Vries is waarschijnlijk het ontwerp ‘Crowded’. Meestal uitgevoerd in geoxideerd, witgekookt of gepolijst zilver. Uiteraard is goud ook mogelijk. Iedere ring uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en is dus uniek.

De collectie omvat echter meer. Denk bijvoorbeeld aan de aanschuifringen. Mooi om twee of drie samen te dragen. Een nieuwe ring erbij geeft extra combinatiemogelijkheden. Zo is de uitstraling iedere keer anders, maar altijd tijdloos door de strakke eenvoud van de ontwerpen. De lijn wordt steeds uitgebreid met nieuwe modellen.

Tevens vervaardigd Catharina unica’s, op maat ontworpen ringen, eventueel met gebruik van eigen materiaal van de klant.

  • Nu ook cadeaubonnen!

    Nu ook cadeaubonnen!

    Feestelijk ingepakt, dus leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! De bonnen kunnen worden ingewisseld voor een nieuw sieraad uit de collectie van catharinadevriessieradenenobjecten...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.