Objecten

Catharina de Vries vervaardigt naast sieraden ook regelmatig ruimtelijk werk. In opdracht, zoals bijzondere geboortelepels en ook vrij werk. Een voorbeeld zijn de ‘Eenbloemsvaasjes’. Deze vaasjes, bedoeld voor één madeliefje, zijn ook een prachtig geboorte- of huwelijksgeschenk.

Een aparte categorie zijn de ‘Triedobjecten’. Vervaardigd uit geoxideerd zilver op handgeschept papier vormen ze een delicaat lijnenspel tussen metaal, licht en schaduw. Het zoeken naar balans in vorm en spontaniteit staat hierbij centraal.

  • Nu ook cadeaubonnen!

    Nu ook cadeaubonnen!

    Feestelijk ingepakt, dus leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! De bonnen kunnen worden ingewisseld voor een nieuw sieraad uit de collectie van catharinadevriessieradenenobjecten...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.